Navigation

Proizvodi

Return to Previous Page

Povezani Proizvodi

IPONE sintetičko ulje za jet-ski 2T Samurai Jet 1L-TCW3R

Samourai Jet je 100% sintetičko ulje sa ester bazom, biorazgradivo,specijalno razvijeno za 2T džet ski plovila, namenjeno je za sportsku vožnju. Njegova specijalna formula zadovoljava marine TC-W3 standarde, garantuje maksimalne performanse i optimalnu zaštitu motora.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA

IPONE polusintetičko ulje za skutere 2T sa mirisom JAGODE 2T Scoot City 1L

Scoot City je polusintetičko ulje visokog kvaliteta za 2T skutere, namenjeno za normalnu vožnju. Ipone je izabrao najbolje sintetičke baze i aditive koji garantuju optimalnu zaštitu vašeg motora i smanjuje potrošnju goriva sa mirisom jagode.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA

IPONE sintetičko ulje za skutere 2T sa mirisom JAGODE 2T Scoot Run 2 1L

Scoot Run 2 je 100% sintetičko ulje sa ester bazom, namenjeno za sportsku vožnju. Njegova specijalna formula obezbeđuje maksimalne performanse i optimalno podmazivanje motora sa mirisom jagode.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA

IPONE polusintetičko ulje za dvotaktne vanbrodske motore 2T Marine Outboard R2000RS 1L

Outboard 2000 RS je polusintetičko ulje visokog kvaliteta ,specijalno razvijeno za 2T vanbrodske motore, namenjeno je za normalnu upotrebu. Ipone je izabrao najbolje sintetičke baze i najodgovarajuće aditive koji zadovoljavaju marine TC-W3 standarde i garantuju optimalnu zaštitu motora.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA

IPONE polusintetičko ulje za 4T motore Road Twin 15W50 4L

Road Twin je polusintetičko ulje za 4T motocikle,specijalno namenjeno za V motore koji imaju cilindre velikog kapaciteta i vazdušno hlađenje. Road Twin garantuje kompletno podmazivanje i optimalnu zaštitu vašeg motora.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA

IPONE polusintetičko ulje za dvotaktne motore Self Oil 1L sa dozerom

Self Oil je polusintetičko ulje namenjeno za sve 2T motore.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA

IPONE sintetičko ulje za mešavinu 2T dozer sa mirisom JAGODE Samourai racing 1L

Samourai Racing je 100% sintetičko ulje sa ester bazom, specijalno razvijeno za sportsku vožnju.Njegova formula obezbeđuje maksimalne performanse i optimalno podmazivanje motora. Samourai Racing je na raspolaganju i u verziji sa mirisom jagode. IPONE je ekskluzivni dobavljač za MXGP šampionat.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA
POGLEDAJTE VIDEO

IPONE sintetičko ulje za mešavinu 2T sa dozerom Samourai racing 1L

Samourai Racing je 100% sintetičko ulje sa ester bazom, specijalno razvijeno za sportsku vožnju.Njegova formula obezbeđuje maksimalne performanse i optimalno podmazivanje motora. IPONE je ekskluzivni dobavljač za MXGP šampionat.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA
POGLEDAJTE VIDEO

IPONE sintetičko ulje za mešavinu 2T dozer Stroke 2R 1L

Dali vozite 2T motor na takmičenjima, na putu ili van puta, u najekstremnijim uslovima? Koristite STROKE 2R , 100% sintetičko ulje sa ester bazom, specijalno razvijeno od strane IPONE za 2T benzinske motore koji koriste mešovito podmazivanje.Zahvaljujući svojoj izuzetno velikoj snazi podmazivanja, smanjuje habanje i štiti motor duži vremenski period. IPONE je ekskluzivni dobavljač za Red Bull MotoGP Rookies Cup
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA
POGLEDAJTE VIDEO

IPONE polusintetičko ulje za jet-ski 2T Marine Jet 2000RS 1L

Jet 2000 RS je polusintetičko ulje visokog kvaliteta ,specijalno razvijeno za 2T džet ski plovila, namenjeno je za normalnu vožnju. Ipone je izabrao najbolje sintetičke baze i najodgovarajuće aditive koji zadovoljavaju marine TC-W3 standarde i garantuju optimalnu zaštitu motora.
PAKOVANJE:TEHNIČKI KARTON PROIZVODA
Back to top