ULJE I KOZMETIKA ZA MOTORE

Saznaj više o brendu

Mi volimo to što radimo

Naša ulja su jedna od najkvalitetnijih na svetu i zadovoljavaju svetske standarde.
Pored toga pratimo trendove i podržavamo mlade generacije koje žele da se uključe u moto svet.

Uvoznik za Srbiju

Moto-Bike je generalni uvoznik 
IPONE ulja i kozmetike za Srbiju.
Šta to znači?
To znači da Moto-Bike ima direktan kontakt sa IPONE fabrikom i direktno uvozi ulja od njih.

IPONE ULJE I KOZMETIKA

Naša priča

IPONE fabrika maziva osnovana je 1985. godine u Francuskoj, oslanjajući se na jedinstven moto „100% proizvodi za motore”.

Godinu za godinom, kompanija je u porastu, prilagođavajući i razvijajući se u skladu sa potrebama potrošača. Vrlo brzo postala je lider na tržištu - za manje od 10 godina postojanja. IPONE brend je nastao kao odgovor na svaki zahtev kupca i kompetentan je da ispoštuje sve tipove vožnje, od svakodnevne, preko vožnje iz hobija, do motocikala za trke i ATV vozila.

Zahvaljujući svom kvalitetu, IPONE proizvodi su renomirani kako na teritoriji Francuske, tako i na internacionalnom nivou i praktično se nalaze u samom vrhu tržišta.

IPONE poseduje sve što je potrebno za negu dvotočkaša, pa je samim tim paleta proizvoda vrlo široka i ponuda raznovrsna – od proizvoda za negu i održavanje motora, do prateće opreme.

IPONE rapidno širi svoj asortiman, pa u svoju ponudu, između ostalog, uključuje i proizvode za rekreativna vozila kao što su ATV, motorne sanke i jet skuteri. IPONE danas ima više od 1500 dilera na teritoriji Francuske i preko 40 distributera na 5 kontinenata. IPONE i Red Bull udružili su snage i osnovali Red Bull MotoGP Rookies kup 2012. godine – šampionat koji predstavlja odskočnu dasku za najtalentovanije mlade vozače za učešće na MotoGP-u.