Pročitajte kako da brinete o najvažnijem delu opreme, koji vam može spasiti život u bilo kom trenutku.

Neophodna oprema i alat

Evo šta vam treba:

Lista IPONE proizvoda:

  • Helmet'out - sprej za čišćenje spoljašnjosti kacige koji eliminiše svu prljavštinu i insekte nalepljene na kacigi i viziru
  • Helmet'in - sprej za čišćenje unutrašnjosti kacige koji raspršuje aktivnu penu, koja neutrališe mirise znoja i osvežava unutrašnjost
  • Visor Rain Off - efikasno sredstvo za vizir
  • Mikrofiber krpa

IPONE set za održavanje kacige HELMET KIT

2,479.00 RSD
IPONE HELMET KIT je set namenjen za održavanje kacige. Set se sastoji od: Visor RainOff, Helmet In, Helmet Out i Mikrofiber krpe.

IPONE sprej za čišćenje kacige iznutra Spray HELMET IN

830.00 RSD
- Način upotrebe : - Naprskajte Ipone HELMET IN sa udaljenosti od 20 cm po unutrašnjosti kacige. - Ostavite da pena deluje oko 1 h. - Unutrašnjost kacige obrišite suvom i mekom krpom.

IPONE sprej za čišćenje kacige spolja Spray HELMET OUT

826.00 RSD
- Način upotrebe : - Naprskajte Ipone HELMET OUT sa udaljenosti od 20 cm po spoljašnjoj strani kacige i viziru. - Ostavite kratko da deluje. - Mekom i suvom krpom obrišite kacigu i vizir.

IPONE sprej za zaštitu vizira kacige Spray VISOR RAIN-OFF

826.00 RSD
- Način upotrebe : - Naprskajte Ipone HELMET OUT sa udaljenosti od 20 cm po spoljašnjoj strani kacige i viziru. - Ostavite kratko da deluje. - Mekom i suvom krpom obrišite kacigu i vizir.

Čišćenje spoljašnosti kacige

Koristite Helmet’Out

Počnite na mestima gde je prljavština najupornija. Naprskajte Helmet Out na površinu koju treba očistiti, nežno izribajte kacigu sa mikrofiber krpom dok prašina i ostaci insekata ne nestanu. Slobodno izribajte svaki deo spoljašnosti kacige.

Čišćenje vizira

I dalje sa Helmet’Out

Čišćenje vizira je od suštinskog značaja za dobru vidljivost na putu (i još više ako nemate vizir na motociklu). U suprotnom, komarci, smog i prašina će ostati zalepljeni na viziru i biće teško očistiti.

Nakon čišćenja spoljašnosti kacige, koristite Helmet’Out i na viziru. Poprskajte i nežno prebrišite mikrofiber krpom.

A za kišu? Tu je Visor Rain'Off

Da budemo iskreni, kiša koja lije, lepi se za vizir i ostavlja mrlje, nije dobra za našu bezbednost. Da biste ovo sprečili, trebaće vam sprej za kišu, baš kao naš Visor Rain'Off. Njegov dupli efekat odbijanja momentalno raspršuje vodu. Takođe, smanjuje zamagljivanje i smanjuje odsjaj od farova koji se reflektuju u kapljicama vode. 

Poprskajte, ostavite 2 minuta i gotovo!

Sada možete bezbedno da vozite.

DOBRO JE ZNATI

Visor Rain'Off ostavlja zaštitni sloj na viziru koji pojednostavljuje naredno održavanje i čišćenje.

Čišćenje unutrašnjosti kacige

Kao i mnogi, navikli ste da čistite kacigu spolja, a šta ćemo sa unutrašnjim delom?

Koristite Helmet’In

Unutrašnji sunđeri svake kacige zahtevaju redovno održavanje i čišćenje.

Za čišćenje unutrašnjosti kacige, nema jednostavnijeg proizvoda od Helmet’In-a. Pena deluje kao dezinfekciono sredstvo i uklanja neprijatne mirise.

Poprskajte celu unutrašnjost, da ravnomerno sunđeri budu pokriveni penom i ostavite da deluje jedan sat. Nakon toga, obrišite nežno unutrašnjost sa mikrofiber krpom i gotovo!

Nema više mirisa znoja, prljavštine, a vaša glava nema više čega da se boji. Dobili ste čistu i osveženu kacigu, skoro kao novu.