Osvežite stil sa Ipone Leather Cream

Dok se oblačite za vožnju na svom omiljenom motociklu, verovatno birate odeću i detalje koji odražavaju vaš jedinstveni stil i strast prema moto kulturi. Kožne jakne, pantalone i dodaci postali su simbol te posebne povezanosti sa motociklizmom i izazovnim duhom koji on donosi. 

Međutim, da li ste ikada pomislili kako biste mogli dodatno istaknuti i očuvati tu posebnost?

Ipone Leather style

E pa, Ipone Leather Cream je upravo ono što vam treba da osvežite stil! Ovaj proizvod ne samo da će obnoviti i zaštititi kožu vaših jakni i detalja, već će vam pružiti i dodatni sjaj i mekoću koji će privlačiti poglede na putevima. 

Uz njegovu pomoć, možete biti sigurni da ćete izgledati i osećati se fantastično dok krstarite putevima, izražavajući svoju jedinstvenost i strast prema motociklizmu.

Karakteristike Leather Creama su da je napravljen od visokokvalitetnih sastojaka koji su posebno formulisani za negu i očuvanje kože, a prednosti koje nudi su:

 1. Obnova kože - prodirući duboko u kožu, omekšava je i obnavlja njen prirodni sjaj. 
 2. Hidratacija i zaštita - Zahvaljujući specijalnoj formuli, Leather Cream pruža hidrataciju, sprečavajući pucanje i oštećenje. Osim toga, proizvod stvara zaštitni sloj koji odbija vodu i prljavštinu, čime se produžava životni vek kože.
 3. Očuvanje mekoće i elastičnosti - Vremenom koža gubi svoju prirodnu mekoću i elastičnost, a redovna upotreba ove kreme čini kožu fleksibilnijom i udobnijom tokom vožnje.

IPONE krema za kožne jakne i odela LEATHER CREAM

932.00 RSD
- Način upotrebe : - Nanesite manju količinu kreme na meku krpu. - Lakim pritiskom, kružnim pokretima nanesite kremu po koži. - Ostavite nekoliko minuta da koža upije kremu.

Zašto ćete voleti Ipone Leather Cream?

 1. Pogodna je za sve vrste kože (jakne, čizme, rukavice, sedište i prtljag).
 2. Efikasan protiv insekata koji ostaju na moto opremi od vožnje.
 3. Krema je čvršće teksture i ne kaplje kada se nanosi.
 4. Praktičan format, otvara se jednostavnim pritiskom palca na gore.
Ipone Leather Cream nanosenje

Kako da osvežite stil sa Ipone Leather Cream?

 1. Nanesite malu količinu Ipone Leather Cream-a na mekanu krpu ili sunđer. 
 2. Ravnomerno nanesite kremu na površinu kože u kružnim pokretima. Pripazite da pokrijete sve delove kože.
 3. Nakon nanošenja kreme, pažljivo utrljajte proizvod u kožu kako bi se osigurala apsorpcija i obrisale nečistoće. Koristite umereni pritisak i obratite posebnu pažnju na delove kože koji su najviše izloženi habanju.
 4. Ostavite nekoliko minuta da koža upije kremu.
Ciscenje jakne Leather Creamom

Kada se radi o vožnji motocikla, stil je više od samog oblačenja. To je način na koji izražavate svoju strast prema slobodi, avanturi i zajednici moto kulture. Nošenje kožnih jakni i detalja je deo te priče, Ipone Leather Cream je tu da vam pomogne da taj stil zadržite i ojačate, a Moto-Bike, kao najveći uvoznik moto opreme i delova u Srbiji, da vas podrži u svemu tome.

Zato ne čekajte, nabavite svoj IPONE Leather Cream i upotpunite svoj specijalan stil na najbolji mogući način!

Pogledajte Leather Cream na delu u sledećem videu.