U svetu motociklizma, održavanje i zaštita su ključni kako bi se produžio životni vek motocikla i njegovih komponenti. IPONE kompanija je to prepoznala, i danas je svetski poznat francuski brend za motorna ulja i maziva. Od brojnih proizvoda koje ima on nudi i Full Protect Spray. Revolucionarni proizvod koji pruža potpunu zaštitu za metalne i električne delove vašeg motocikla. U ovom blogu, istražujemo šta je IPONE Full Protect Spray, kako funkcioniše, kako se nanosi i koje sve prednosti donosi za vaš motocikl.

Ipone full protect sprej za motore

Šta je IPONE Full Protect Spray?

IPONE Full Protect Spray je višenamenski sprej dizajniran da obezbedi potpunu zaštitu metalnih i električnih delova vašeg motora. Njegova formula pruža otpornost na koroziju, vlagu i uticaj spoljašnjih faktora, čime produžava životni vek delova i čuva njihovu efikasnost.

Kako funkcioniše ovaj sprej?

Sprej stvara tanki zaštitni film koji pokriva površinu metalnih i električnih delova motocikla. Taj film sprečava prodor vlage i kiseonika, čime se smanjuje šansa za koroziju i oksidaciju. Takođe, on stvara hidrofobni sloj koji odbija vodu i sprečava stvaranje vodenih mrlja na površinama.

Kako se nanosi IPONE Full Protect Spray?

  1. Dobro očistite površinu: Pre nanošenja spreja, pobrinite se da su metalni i električni delovi vašeg motocikla temeljno očišćeni od prašine, prljavštine i masnoća. To će omogućiti bolje prijanjanje spreja i efikasniju zaštitu.
250ml
750ml

IPONE sprej za zaštitu metalnih i električnih delova Spray FULL PROTECT

803.00 RSD1,452.00 RSD
- Namena : - Odvijač - Štiti od vlage - Štiti električne komponente od oksidacije - Podmazuje - Štiti od korozije - Čisti - Dostupan u pakovanju od 250 ml. i 750 ml.

2. Promućkajte sprej: Pre upotrebe, dobro promućkajte bočicu kako biste ravnomerno rasporedili sastojke.

3. Raspršite sprej: Držeći bočicu u vertikalnom položaju, raspršite IPONE Full Protect Spray na površine koje želite zaštititi. Držite bočicu na udaljenosti od oko 20-30 cm od površine kako biste dobili ravnomeran sloj.

4. Ostavite da se osuši: Nakon nanošenja, ostavite da se sprej osuši i formira zaštitni film na površini. Vreme sušenja zavisi od temperature i vlažnosti okoline.

full protect spray prskanje

Šta sve štiti IPONE Full Protect Spray?

Ovaj sprej pruža zaštitu za različite delove motocikla, uključujući:

  • Metalne delove: Zaštita od korozije, rđe i oksidacije na metalnim površinama. Smanjuje trenje kada se nanese na određene delove i olakšava pokretljivost, što je posebno korisno kod pokretnih delova na motociklu.
  • Električne delove: Sprej stvara hidrofobni sloj na električnim delovima, poput kontakata i kablova, odbija vodu i vlagu, smanjujući rizik od kratkog spoja i kvarova.
  • Plastične delove: Pruža sjaj i sprečava prljanje i zadržavanje prašine.
  • Gumene delove: Produžava vek trajanja guma i čuva njihovu elastičnost.

Pored tih osnovnih upotreba, na ovom linku možete pogledati i ostalih 6 načina da se iskorisit Full Protect sprej.

IPONE Full Protect Spray je nezamenjiv proizvod za svakog motociklistu koji želi da očuva svog ljubimca u vrhunskom stanju. Njegova sposobnost da pruži potpunu zaštitu za metalne i električne delove motocikla čini ga pouzdanim saveznikom u borbi protiv korozije, vlage i drugih štetnih faktora. Redovnom upotrebom IPONE Full Protect Spray-a, produžićete životni vek vašeg motocikla, smanjiti potrebu za skupim popravkama i uživati u pouzdanijoj vožnji.