IPONE Moto Wash: Rešenje za Pranje Motocikla

Svaki vlasnik motocikla zna koliko je važno očuvati svoje vozilo u vrhunskom stanju, a to uključuje i redovno održavanje i čišćenje. Pranje motocikla može biti izazovno, posebno ako imate na umu sve teško dostupne delove i uglove koje treba očistiti. Međutim, dolaskom IPONE Moto Wash proizvoda, taj posao postaje mnogo lakši. 

U ovom blogu, istražićemo šta je IPONE Moto Wash, kako se koristi i kako može doprineti lakšem pranju motocikla.

Šta je IPONE Moto Wash?

IPONE Moto Wash je visokokvalitetno sredstvo za čišćenje specijalno razvijeno za motocikle. Ovaj proizvod odlikuje nekoliko ključnih karakteristika koje ga čine jedinstvenim:

  1. Efikasno odstranjuje prljavštinu i masnoće: IPONE Moto Wash efikasno uklanja sve vrste prljavštine i masnoće sa motocikla, uključujući blato, prašinu, insekte i ostale nečistoće.
  2. Ne oštećuje površine: Pažljivo je formulisan da ne ošteti površine motocikla, uključujući farbe, metale i plastiku. To znači da ga možete bez brige koristiti na celom motociklu.
  3. Jednostavan za upotrebu: Dolazi u spreju koji ga čini izuzetno lakim za primenu. Nema potrebe za mukotrpnim trljanjem i ribanjem – samo nanesite proizvod, sačekajte 2 minuta, eventualno malo krpom pređite najupornije mrlje i  na kraju isperite.

Kako se koristi IPONE Moto Wash za pranje motocikla?

  1. Priprema: Pre nego što počnete čišćenje, obavezno ohladite motocikl. Pranje vrelog motora može oštetiti površine i elektronske komponente. Začepite auspuh sa nečim što neće dozvoliti da voda uđe u njega. Pokvasite ceo motor mlakom vodom.
  2. Prskanje: Nanesite IPONE Moto Wash ravnomerno po površini motocikla, fokusirajući se na najprljavije delove.

IPONE- sredstvo za pranje motora KIT MOTO WASH

1,620.00 RSD
- Način upotrebe: - Uklonite blato i mehaničku nečistoću mlazom vode. - Podesite mlaznicu na Ipone MOTO WASH za široko raspršivanje i nanesite sredstvo po motociklu. - Ostavite da deluje 2 min. - Isperite vodom pod pritiskom. - Za jako zaprljane površine ponovite postupak i istrljajte pomoću sunđera ili meke krpe. - Obrišite motocikl suvom i mekom krpom. - Ne koristiti sredstvo na direktnoj sunčevoj svetlosti i pri visokim temperaturama.

3. Sačekajte: Ostavite proizvod da deluje nekoliko minuta. Ovo će omogućiti da se prljavština omekša i postane lakša za uklanjanje.

4. Istrljajte: Ukoliko je potrebno kod najupornijih fleka malo pređite krpom ili sunđerom.

5. Isperite: Koristite mlaz vode pod pritiskom da isperete Moto Wash zajedno sa prljavštinom. Pazite da dobro isperete sve površine kako ne bi bilo ostataka proizvoda.

6. Sušenje: Nakon što ste isprali motocikl, preporuka je da ga nekako osušite da ne bi ostali vidljivi tragovi kapljica. Možete koristiti brzo upijajuću krpu za to ili čak bilo koji duvač vazduha. 

Ipone Moto Wash za pranje motocikla

SAVET: Nakon pranja i sušenja motocikla, sednite na njega i provozajte ga malo. Tako će voda koja je ušla u unutrašnjost ispariti i vi ćete izbeći oštećenja koja nastaju korozijom.
Samo obratite pažnju na mokre gume, da ne bi došlo do proklizavanja i nezgode.

IPONE Moto Wash je odlično sredstvo za čišćenje koje može znatno olakšati proces održavanja motocikla. Bez obzira na to da li ste strastveni vozač ili povremeni korisnik, ovaj proizvod će vam pomoći da održavate svoj motocikl u besprekornom stanju.

Sve Ipone proizvode možete pronaći kod nas na sajtu ili kod nekog od naših distributera.